Voor zorginstellingen.

ZZP Zorg helpt!

Op zoek naar professionele zorgmedewerkers?

Bij ZZP Zorg streven we naar laagdrempelige en persoonlijke bemiddeling, waarbij kwaliteit voorop staat. We waarborgen de controle en digitale opslag van alle benodigde documenten van onze zorgprofessionals, waaronder diploma’s, vereiste vaardigheden, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en andere essentiële elementen.

Echte zorgprofessionals.

Wij hanteren een strenge controle en werken uitsluitend met echte zorgprofessionals. In een persoonlijk gesprek beoordelen we of een zorgprofessional voldoet aan onze kwaliteitsnormen en onderzoeken we de motivatie om in de zorg te werken. Eenmaal aan de slag, houden we voortdurend de vinger aan de pols om het functioneren, de betrouwbaarheid en de werkhouding van onze zorgprofessionals te monitoren.

We bieden doorlopende ondersteuning en deskundige begeleiding aan al onze aangesloten zorgprofessionals, maar natuurlijk geldt dit ook voor jou! We organiseren trainingen en bijscholingen om ervoor te zorgen dat al onze zorgprofessionals up-to-date blijven betreft de laatste ontwikkelingen binnen de zorgsector.

Transparantie maakt onze samenwerking succesvol.

Met onze dienstverlening geniet je van moeiteloos en efficiënt talentmanagement! Je hebt namelijk 24/7 toegang tot de benodigde informatie en kunt vertrouwen op de zelfstandigheid en aanpassingsvermogen van de ingehuurde zorgprofessionals. Dit betekent minder gedoe en meer tijd voor de zaken die er echt toe doen. Ontdek vandaag nog hoe wij je kunnen ondersteunen in het beheren van je personeelsbestand en het optimaliseren van je workflow.

Wil je weten wat ZZP Zorg kan betekenen voor jouw zorginstelling? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar om de mogelijkheden te bespreken!

Veelgestelde vragen.

ZZP Zorg hecht veel waarde aan transparantie en samenwerking. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet.

Wij zijn een transparant en betrouwbaar bemiddelingsbureau. Ons doel is om de beste match te creëren tussen zorginstelling en zorgprofessional. Ons team heeft, met gezamenlijk ruim 10 jaar ervaring in de zorg, alle elementen in huis om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van zorg hoog blijft. Meer weten over ons? Klik dan hier!

Als jij op zoek bent naar een betrouwbare partner die samenwerkingen waardeert en de kwaliteit van zorg vooropstelt, dan zit je goed bij ZZP Zorg. Wij zijn gespecialiseerd in het verbinden van zorgprofessionals en zorginstellingen. Transparantie en kwaliteit zijn de kern van een succesvolle samenwerking!

Zeker weten! Bij ZZP Zorg hebben we het voorrecht om samen te werken met een breed scala aan zeer bekwame ZZP zorgmedewerkers, elk met hun eigen unieke expertise. Ben je benieuwd of we de ideale match voor jou kunnen realiseren? Aarzel dan niet langer en neem direct contact met ons op! We staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte zorgprofessional die naadloos aansluit op jouw specifieke behoeften!

Wil jij met de deskundige hulp van ZZP Zorg moeiteloos worden gekoppeld aan de zorginstelling die perfect bij jou past? Ons toegewijde team staat klaar om jou te begeleiden in het gehele proces, waarbij we zorgvuldig jouw vaardigheden, ervaring en persoonlijke voorkeuren in kaart brengen. Klinkt goed, toch? Schrijf je vandaag nog in of neem direct contact met ons op voor uitgebreide informatie!

Wat leuk dat je als zelfstandige aan de slag wilt gaan. Klik hier voor meer informatie!

Kom in contact.

Heb je een andere vraag? Laat het ons dan gerust weten!